Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda *Tamat*

Author : Cik Yanie Time : 5:47 PM Comments : 10 Labels :


Assalammualaikum,
nampak banner atas tu? Lawa kan? Owner ni memandai je cakap hodoh! hahaha. Ok uolls boleh tekan banner tu kalau nak cuba nasib menang hadiah bawal crepe! My fav tudung gituu. Bismillahirrahamnirrahim.




10 comments:

Hanan Hadila said...

hahaha terima kasihh, malu kiteww. btw thanks sudi GA kami. huda akan terus support blog ni :D

Syazwani Zunidan said...

Assalamualaikum , blogwalking dari segmen yang sama . Jemput singgah blog wani :)

Giveaway Bawal Crepe From Muja dan Huda

Nur Fitri said...

Assalamualaikum, saya singgah ke sini ya. Dari GA yang sama. Semoga berjaya. ^_^

http://kupukupupurple.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

Cik Mimie said...

Cik Mimie singgah dari GA yang sama :) Semoga berjaya ye :)

http://norshamimi.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

mamakhalisshoppe said...

singgah dari GA yang sama jugak ni dan follow ur blog, kalo sudi follow la balik..wink3..Good luck naa...

http://mieramomos.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html#

Ayu Barbydol said...

singgah dari segmen yang sama :)
http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

Sabrina SA said...

good luck! ;)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

Along Misuari said...

BW daripada GA yang sama

Good Luck....

BW dari Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

Follow blog AlongMisuari

AM nak ajak join GA
Giveaway Disember 2015 Cash RM500

Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

Terima Kasih
AlongMisuari

Ahlam Miera Shafie said...

singgah dari segmen yang sama :)
http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

CikLa Shahril said...

Good luck. Cikla singgah dr segmen yang sama...

Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png