"Giveaway Akhir Tahun 2015 by Beautiful Of Iman *Tamat*

Author : Cik Yanie Time : 8:09 AM Comments : 6 Labels :

Assalammualaikum, 
blogwalking malam2 ni terjumpa pulak seorang blogger Nur Sabrina join Giveaway Akhir Tahun by Beautiful Of Iman. Then apa lagi, bab-bab GA ni yanie pantang! Hahaha mesti nak join. Syarat simple then terus lah taip entri ni hehe. Menarik jugak kan cuba-cuba nasib ni. Menang tidak menang tu xkisahlah yg penting dapat kenalan baru. Menang kalah kan adat permainan?

Blog http://beautifulofiman.blogspot.my/ ni banyak info-info tentang Islamik. *saya suka saya suka*.. Sejuk ja hati kalau baca tentang info meningkatkan Iman ni. Berkongsi ilmu tu besar pahalanya. Semoga Allah pelihara iman kita semua. Teruskan ya owner untuk kongsi tentang islamik. Saya pun nak baca-baca jugak ^^


Siapa nak join boleh klik banner atas tu okay? Jangan sombong-sombong. Tak baik. 


Hadiah yang ditawarkan
>> Bawal Crepe Bidang 60 (2 pemenang  
 Bismillahirrahmanirrahim....

6 comments:

Nurul liyana syafiqah said...

Assalamualaikum... terima kasih join GA, iman blogwalking sini,entry yang menarik!
semoga berjaya!

leya yeolly said...

Good luck cik yanie

Cik Siti said...

gudluck

nur sabrina said...

Rasa macam ada yang menyapa. Hehe ^_^

nur sabrina said...

Rasa ada yang menyeru pulak. Hehe ^_^

JAMIL HASHIM said...

ASSALAMUALAIKUM
DARI SEGMEN YANG SAMA

http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png