GIVEAWAY : Kenangan Manis 2015 *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:00 AM Comments : 4 Labels :
Klik banner kalau nak join
:102:

"Pon....Pon"

Giveaway datang lagi. Cepat2 tekan banner atas tu! Hadiah?

 


Tak tergoda ke? Comel-comel kan? Haaaa tekan lah apa lagi tunggu? blogger-emoticon.blogspot.com


KENANGAN 2015? 


Antara kenangan manis yanie rasa ialah PIKNIK dengan rakan sekelas. 28 Febuari 2015 di Pantai Tg Aru, Sabah. Boleh [TEKAN SINI] untuk entri tentang tu. Rasa gembira, rasa sedih pun ada. Sebab, pejam celik pejam celik dah nak genap 4 tahun berkenalan. Tahun 2016 ni, last dapat bersama 31 orang. Lepasni, dah habis belajar akan dengan haluan masing2. SUSAH lah nak berkumpul ramai2 lagi mcmni kan? Yanie doakan kita 31 orang LULUS diploma tau tau tau.


Hanya 5 orang GADIS dalam kelas!

Selain itu, kenangan ketika bercuti ke PENANG! *Short Vacay* [TEKAN SINI]




Ini kali pertama gadis Sabahan ni jejak bumi Penang. Naik Penang Hills and kunci nama kat mangga tu :heart::heart::heart::heart::heart: hope tak hilang lah kan tulisan tu. Mahal kottt bayar blogger-emoticon.blogspot.com Banyak dah tempat2 kat Semenanjung yanie dah jejak, tapi masyaallah lappy asyik buat hal dan segala gambar kenangan dari kecik HILANG BEGITU SAJA *lap air mata*


Kenangan-Kenangan Sepanjang 2015

Tak mampu nak taip 1 persatu kenangan tu. Kenangan LULUS "JPJ Test", Dapat pointer 3.75, Dapat beraya dengan family angkat di Melaka dan itu kali pertama beraya di perantauan!

Barisan adik beradik perempuan kakak angkat yanie. *Kurang kakak and abang*

Ramai juga tanya, apa perasaan beraya dengan orang lain? Huhuhu memang lain sangat rasanya, Sebak malam takbir ingat mak ayah di Sabah! *Jujur* hahaha.

4 comments:

sofie adie said...

all the best cik yanie..mcm best ja hadiah and segmen ni...nak joinla...

Dayana Zahari said...

All the best cik yanie. Nak jemput join GA Dayana, hadiah daripada Istanbul iaitu Turkish Delight!

GA di blog www.dayanazahari.com

Cik Pa'in said...

Goodluck untuk segmen ni dan goodluck untuk diploma :)

Cik Hani said...

woww.. hani xpenah lg smpai ke penang tu.. inshaallah tringin juga nk bcuti ke sne hehe

Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png