Shawls Giveaway by Lollipop Manis *TAMAT*

Cik Yanie | 7:27 PM | 9Comments |

Assalammualaikum,
nampak ja perkataan "shawl", "bawal", "tudung" konfirm besar :crazy: bijik mata ni haaa. Pantang dengar bab-bab tudung hehehe. Kalau boleh, almari kena ada banyakkk untuk simpan semua tudung-tudung hekhek. Ok then, sesiapa yg nak join sekali boleh lah tekan BANNER atas tu ok? GOODLUCK. Bismillahirrahmanirrahim.

Hadiah :

Empat helai shawl untuk empat orang pemenang. Pemenang akan dipilih menggunakan khidmat random.org 

9 comments:

Nabilah Nor Azman said...

selamat bersegmen..:) MG pun join jugekk

http://makgarang.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

Mia Liana said...

semoga berjaya...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

Lollipop Manis said...

Terima kasih awak join. Saya dah update nama peserta, bolehlah blogwalking nanti. Hehehe. Anyway, Goodluck tau. :D

Aisyhah Nyais said...

moga berjaya..hihihihi..ecah dari giveaway yg sama :D

Anis Khalilah said...

Salam Perkenalan. Good luck! :)

http://akhalilah.blogspot.com/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

#152

Munirah Mustafar said...

salam perkenalan...
saya baru FOLLOW awak...saya pun join giveaway yg sama...
good luck tau...
jemput FOLLOW Blog saya juga (^_^)

MG schmidt said...

hai ...
blogwalking dr GA yg sama

gudluck!

habis dh klik2 kat sini ..hihi :)

http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

Ms. Kejupenyet said...

semoga berjaya
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

sha purplegirl said...

Assalamualaikum :D

Jalan2 sini

http://shapurplegirl.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.