HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0 *tamat*

Cik Yanie | 5:27 AM | 2Comments |

Assalammualaikum, today join 1 lagi giveaway yang TAK KURANG menariknya hadiah yg di tawarkan. Tak percaya? Tekan banner atas tu and baca entri tu a-z pasti terketar-ketar duh hati baca hekhekhek. TEKAN NOW!! Jangan malu-malu nak joinggggggg 

Dalam banyak-banyak ENTRI kat blog awak, yanie suka ENTRI berkaitan TOKYO,JEPUN! Tertarik sangat nak ke Jepun dgn tips2 bajet ke Jepun tu.


RM1900 dah kira murah lah tu!! Omg!! Terbeliak bijik mata ni baca-baca travelog awak naa. Bestnya awakk . Nak jadi awak jugakk travel around the world  Ohyaa, 1more yanie suka sebab blog awak banyak sangat TIPS travel! Yanie suka yanie suka yanie sukaaaaaaaaa  So fall in LOVE with your blog 


Pasni awak nkgi Bandung and Manila kan? Have a safe trip ya! Bawakkan saya ole-ole yang comel2 tau  *muka tak tahu malu*


KEPADA SESIAPA YANG SUKA BACA PELANCONGAN TU BOLEH JENGAH KE BLOG http://missdae.blogspot.my/

TAMAT : 25.1.2016

2 comments:

Missdae said...

Hi awak. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya.
Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di :

http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html

Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut.

Terima kasih dan semoga berjaya :)

CikLa Shahril said...

Good luck. Singgah dr segmen yg sama.....

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html?m=1

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.