NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 4:40 AM Comments : 6 Labels :


Assalammualaikum,
para bloggers yang minat nak join2  Giaveaway tu meh sini rajinkan jari-jemari tu klik banner comel kt ats tu ha. You alls tak rutgi cuba nasib kann. Owner Izyan akan berikan 5 hadiah misteri yg berlainan kpd yg terpilih 

Bismillahirrahmanirrahim, semoga blogger Izyan sentiasa di berikan kesabaran ketika berblogging, semoga Izyan sentiasa murah rezeki dan sentiasa sihat serta bahagia di samping keluarga dan org2 tersayang. Amin 

ohyaa, SYARAT-SYARAT nya sangat mudah. Sila cek skrg tekan banner atas tu okay blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

Izyan Yan Cinnamon said...

Terima Kasih sudi join ^^.Tak nak tengok lagi Ucapan/Entry :P.Yan akan bw kali kedua nanti untuk nilai ucapan/entry yang kreatif.Apa-apa pun good luck semoga ada rezeki awak :) senarai peserta telah diupdate sila cek ye,kalau terdouble atau tercicir link tolong bagitahu kat yan ye ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

Aisyhah Nyais said...

Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Mawar Assufi said...

All the best :) hehe.... Ada rezeki ada lah kannn :)

Jemput singgah :) http://mawarassufi.blogspot.my/

Izyan Yan Cinnamon said...

Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :)

The KehalusanKelembutan said...

Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
http://rezekiituluas.blogspot.my/

Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png