Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Cik Yanie | 5:21 AM | 1Comments |

Assalammualaikum,
ibu-ibu, bapa-bapa, kakak-kakak, adik-adik, abang-abang, makcik-makcik semua yang tengah baca entri ni. Ada berita gembira utk kamu semuaaa. Tekan banner kat atas tu kalau nak join GIVEAWAY. Hadiah cukup lumayan kalau ada rezeki In Shaa Allah. Boleh lah gunapakai untuk belanja nak rayaa kan kan kan. Raya tak lama lagi kan hehe. Rugi kalau tak join. 


Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :


1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111



3. Pilih 5 items daripada [TEKAN SINI] dan paste satu persatu dalam entri uolls.

5 ITEMS I REALLY WANT :


Product: Traveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only



Produk : Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag 
JLM2016 Harga Jualan : RM29.90
Tarikh : 30/06/2016
Waktu bermula : 11.00 am
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 600 unit sahaja


 Produk : Trendy Candy Color Pant
JLM Harga Jualan : RM14.90
Tarikh : 29/06/2016
Waktu bermula : 3.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 unit sahaja


Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM21.50
Date: 24/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

4. Dh siap follow step atas? Email terus kepada give_away@nile.com.my

Tajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog : http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/
Nama penuh : Harmiam Binti Junis

No. Telefon : 0198213146

1 comment:

Ahmad Hasif said...

semoga berjaya..

Blogwalking sini, jom baca article seo ini

Tip SEO Cara Mudah Bina Tajuk site...

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.